FJERNSYN FRA DIG – sparringsforløb om markedsføring med video.

Helene Simonsen er musiker. Hun spiller usandsynligt godt på tværfløjte. Det ved jeg, for jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe hende i gang med selv at video-promovere sin fine forretning Keynote, der står bag musikalske workshops for virksomhedsledere.

Første serie kom til at handle om, hvorfor pausen er så vigtig i musikken så vel som på arbejdet. REKVISITTEN var min opgave til Helene. Hun skulle tænke i, hvilken rekvisit der i hver film kunne fungere som metafor for hendes budskab. Rekvisitter kan nemlig nået helt enestående, når det gælder videoformidling:

– En REKVISIT vækker modtagers nysgerrighed og interesse.

– En REKVISIT understreger visuelt afsenders budskab og fungerer som et fysisk holdepunkt ift. din tale (det er så nemt at forvilde sig langt væk fra pointen, når først kameraet først ruller og man har talt sig varm).

– En REKVISIT får dig, der står foran kameraet, til at være mere levende i din performance, og talking-heads er der nok af derude.

Serien om pausen kan ses her: https://www.linkedin.com/…/h…/detail/recent-activity/shares/

Nu har Helene så taget hul på næste step i sin markedføring med video. Her er opgaven TEST/UDFORDRING. Helene skal teste de pause-værktøjer, hun har talt om i første serie ved at tage ud og besøge cases.
Denne film er hendes første i rækken, hvor en travl praktiserende læge får udleveret ‘pausehatten’. TESTS/UDFORDRINGER er ligeledes et megafedt virkemiddel i markedsføring med video:

– TESTS/UDFORDRINGER bringer autencitet og troværdighed ind i formidlingen – der er noget på spil, og resultatet kender vi ikke på forhånd.

– TESTS/UDFORDRINGER giver afsender en oplagt mulighed for at give den gas ift. ‘show it, don’t tell it’. Man kan love op og ned ad stolper og vægge, når man sidder trygt og godt foran kameraet hjemme i stuen, men virker det i praksis?

– TESTS/UDFORDRINGER giver plads til en langt sjovere billeddækning af historien. Modtager kommer med på tur, og hvem vil ikke gerne lidt væk fra kontoret eller sofaen.

Kontakt mig, hvis du også kunne bruge lidt sparring ift. selv at komme ud over rampen og bruge video som markedsføringskanal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *