Tag fat i mig!

“Er det bare dig, der kommer?” “Har du bare ét kamera med”?
Det er blot et par af de kommentarer, som en del kunder kommer med, første gang vi ses til en produktion. Og i begyndelsen var jeg faktisk lidt flov – flov over at det netop bare var mig – og mit lille kamera (som ikke er meget større en en pakke Digestive).
Men i dag er jeg stolt – stolt over at kunne levere video til både store og små virksomheder ene kvinde med ét kamera. For når alt kommer til alt er tungt udstyr og store produktionshold at skyde langt over mål, når det gælder videofilm til nettet og andre sociale medieplatforme.

Video skal ikke være en lyserød elefant

Missionen med min blog er at vise, at video-produktion ikke behøver at være en lyserøde elefant, der svæver oppe i luften (læs: fremmed og uhåndterbart). Jeg har erfaret i løbet af de godt 8 år, jeg har arbejdet som video-journalist og lavet video-film for virksomheder og organisationer, at mange sætter hælene i, inden de får begyndt – fordi de går kold på teknikken, udstyret og de fine ord.

I virkeligheden handler det om at få den gode ide – det handler om indholdet – om den visuelle formidling – om at gøre video virkningsfuldt . Og det er dét, der skal være essensen i mine tips til vil-selv-video – naturligvis krydret med tekniske råd til dine optagelser. Skriv en kommentar, hvis der er noget konkret, du godt gad høre mere om. Og ellers følg med, når BREAKING videoUSE går i luften!

2 comments

  • 24. June 2014 at 17:41 // Reply

    Great delivery. Solid arguments. Keep up the good work.

  • 27. June 2014 at 10:04 // Reply

    Generally I don’t read post on blogs, however I wish to say that this write-up
    very compelled me to try and do it! Your writing taste has
    been amazed me. Thank you, very great post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *