Video hitter som bacon på buffeten

“What if we stopped being everything to everyone?”

Det retoriske spørgsmål stillede guruen inden for content marketing, Andrew Davis, mig og de øvrige deltagere under en masterclass i produktion af video-content.

Sagt på en anden måde er det spild af tid og kræfter at lave indhold til tyk og tynd, høj og lav. Det handler i stedet om at definere sit valuable audiens og fodre dem med det indhold, de gider at spise. Og det kan være en smertefuld proces at skulle definere sit valuable audiens, for i den proces ligger der jo et fravalg.

Andrew Davis kalder det Fractal Marketing, hvor han ved hjælp af et træ, dets stamme og grene, visualiserer vejen til at nå dit valuable audiens. Du må og skal vælge nogle folk fra for at nå det rette publikum – dem, der giver din virksomhed værdi og som du kan tilføre værdi.

Video-content er de flestes yndlingsret

Informationsbuffeten er voldsom i dag. Det bugner med alskens lækkerier, men der er alligevel altid noget der hitter mere end andet. Video er som bacon og pølser på brunchbuffeten. Det er som oftest det fad, der bliver tømt hurtigst – den post, der får flest til klik. Video består nemlig af tre ingredienser, som vi rigtig godt kan lide – som tiltaler os:

  • Autencitet
  • Identifikation
  • Engagement

fractal-marketing-video-content

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *