- lav film med bid!

Videojournalist – helt ned i maven!

TAKEAWAY TV er film som er tænkt ud af tv-boksen. Det er film som bliver lavet på en fond af erfaring med og viden om, at det er muligt at lave film, der fungerer uden at lænse budgettet.

Jeg har mavefornemmelse for, hvilken del af jeres historie, der er liv i – altså hvor det giver mening at lave film. Og jeg ved, hvordan jeres historie skal formes og farves i levende billeder.

I dag er det ingen sag at filme i hd – du kan med din egen telefon lave fede videooptagelser. Men film skal ikke kun være guf for øjet, men også føles godt i maven – især hos målgruppen.

Jeg er ambitiøs men også realistisk omkring produktionerne, hvilket betyder, at der ikke bliver skudt over målet. Min klare holdning er, at online film har andre levevilkår, og derfor skal ressourcerne bruges hensigtsmæssigt. Ingen ønsker at lave film, som ingen gider se (til ende).

Jeg har arbejdet med online film siden 2007, hvor jeg var med til at etablere og udvikle ekstrabladet.tv. Siden 2010 har jeg hjulpet store og små virksomheder med at tænke film ind i deres kommunikation.

Det siger kunderne

“TAKEAWAY TV har nu lavet 3 film for os og hver gang har der været meget høj grad af professionalisme, fleksibilitet og kreativitet i hele processen. På baggrund af vores ofte lidt flyvske idé’er har TAKEAWAY TV hjulpet os med at præcisere formål og målgruppe og været rigtig god til at idéudvikle og konkretisere form og indhold. I den seneste film hvor elever har været både skuespillere og målgruppe for filmen, har TAKEAWAY TV virkelig formået at få det bedste frem hos eleverne. Samarbejdet fungerer rigtig godt, samtidig med at prisen er meget rimelig. Film fra TAKEAWAY TV er rigtig god formidling!”

Astrid Dahl, specialkonsulent
Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune