- lav film med bid!

Efter flere års erfaring med produktion af video til nettet, ved jeg, hvordan man udnytter mediet optimalt. On-line film er nemlig ikke det samme som fjernsyns-tv:  Legepladsen er meget større, mulighederne mange flere, og historien skal derfor både ned ad rutchebanen, op i gyngen og rundt på klatrestativet, før den er klædt rigtigt på til brug på nettet.

Videoproducent

Jeg arbejder som one-woman-band, hvilket betyder, at I kun behøver at hyre mig til at løse opgaven. Jeg råder over eget udstyr og kan løse opgaver lige fra:

Undervisning i online video og web-tv

Jeg tilbyder også undervisning og sparring i opstartsfasen og eller i løbet af et on-line videoprojekt
– når mulighederne skal afdækkes, formatet skal sømmes sammen og udstyret afprøves.

Kontakt mig og lad os tage en snak om opgaven!